ترفندهای خانم خانه

• برای اینکه فریزر شما بهتر کار کند؟

فضاهای خالی آن را با بطری های پر از آب پر کنید؛ شاید برایتان عجیب باشد اما فریزر وقتی پر باشد بهتر کار می کند.

 

• چطوری مانع پخش شدن بوی غذای سرخ کردنی در فضای خانه شویم؟

کافیست کنار اجاق گاز یک شمع روشن کنید، شمع مانع پخش شدن بوی غذا در خانه می شود. و همین اثر را روی بوی سیگار هم دارد.

 

• چطوری مانع رنگ پریدگی لباس های مشکی در شستسو شویم؟

کافی است در تشتی یک فنجان سرکه + مایع لباس شویی + آب سرد + کمی مایع ظرفشویی

لباس مشکی نیم ساعت خیس بخورد سپس با دست لباس را بشویید.

 

• فریز کردن گوشت

هنگام قرار دادن گوشت در فریزر این کار را بکنید، بعد از منجمد شدن به راحتی می توانید آن را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.

 

نکات مهم آشپزی,تکنیک های آشپزی

بعد از منجمد شدن به راحتی می توانید آن را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید

 

• رفع ترک خوردگی دست

پیاز را رنده کنید و آب آن را به مدت ۱۲ دقیقه روی دست خود بمالید.

هر روز دو بار این کار انجام شود، ترک ‌های دست شما بهبود خواهد یافت.

 

• برش نان باگت

برای اینکه نان باگت هنگام برش خرد نشود، چاقو را درون آب جوش قرار داده و سپس نان را ببرید.

چاقو را درون آب جوش فرو کنید، یا آب جوش را با دست روی چاقو پاشیده و سپس برش بزنید.

 

• چطوری از کپک زدن نان و مربای خونگی جلوگیری کنیم؟

کافیست به مربا کمی پودر دارچین اضافه کنید و در جعبه نان یک چوب دارچین قرار دهید، دارچین ضدعفونی کننده و دشمن کپک است.